AOMFS

Objektivi i Shoqatës është mbrojtja e intersave të kirurgëve Oro-Maksilofacial dhe përmirësimi i vazhdueshëm i pregatitjes së tyre nëpërmjet trajnimeve, konferencave dhe aktiviteteve të tjera në bashkepunim të ngushtë me organizma vendor dhe ndërkombetar.

Historiku

Shoqata Shqipëtare e Kirurgëve Oro-Maxillofaciale është themeluar më 1994 nga një grup kirurgesh të kryesuar nga Prof. Samedin Gjini.

Antarët

Anëtar i Shoqatës mund të jetë çdo person që është kirurg Oro-Maksilofacial që pranon programin dhe statutin e Shoqatës dhe paguan kuotën e antarësisë 5000 All në vit.

Kontakto

00355 68 20 35 071
00355 68 20 35 071
info@aomfs.al
Adresa: Tiranë

Miresevini ne WebFaqen e Shoqates Shqiptare te Kirurgeve Oro-Maxillofaciale

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim.

Anëtar i Shoqatës Shqiptare të Kirurgëve Oro-Maksiolofacial mund të jetë çdo doktor që është kirurg Oro-Maksilofacial dhe që pranon programin dhe statutin e Shoqatës tonë dhe paguan kuotën e antarësisë 5000 All në vit.